top of page
Optika Brezovica O nas
Copy of Copy of LOGO_ZLAT (1).png

"Mi smo drugačni"

Poleg visoke strokovnosti in predanosti nas odlikuje dejstvo, da vemo kaj delamo in da to delamo z vso predanostjo in strastjo.

Pregled vida in oči

Na najnovejših napravah za okulistične preglede opravljamo temeljite preglede vida in oči. Za vaš pregled si bomo vzeli čas, poslušali vas bomo in vas tudi slišali.

V primeru, da bomo naleteli na večje težave, vas bomo usmerili naprej in vam pomagali najti ustrezne rešitve.  Sodelujemo s kvalitetnimi zdravniki specialisti oftalmologi, magistri optometrije in optomeristi. Zagotavljamo vam, da bo pregled pri nas prijetna izkušnja.

Korekcijska očala

V naši očesni optiki imamo na voljo ogromno število korekcijskih in sončnih očal. Pri nas nudimo tako okvirje vrhunskih blagovnih znamk, kot tudi okvirje, ki sicer nimajo priponke blagovne znamke, a so kvalitetni, moderni in cenovno dostopni. Zagotoviti želimo ponudbo, ki bo ustrezala vsem generacijam in vsem tako cenovnim, kot modnim zahtevam.

 

V korekcijska očala vgrajujemo izključno očalne leče preverjenih dobaviteljev in proizvajalcev, zagotavljamo vam garancijo na nanose, garancijo na vgrajeni material in garancijo na odličen vid.

Prepričani smo, da boste za vaš denar pri nas dobili največ.

 

Izdelamo vam tudi očala na naročilnico, v primeru izdelave očal na podlagi naročilnice vam priznamo dodatno ugodnost. V primeru, da pri nas opravite pregled vida in vam izdelamo očala, vam znesek naročilnice seveda odštejmo, ter seveda upoštevamo druge dodatne popuste in ugodnosti.

Asset 1-20-min.jpg

Sončna očala - tudi z dioptrijo

V naši ponudbi sončnih očal imamo tako modna sončna očala, kot tudi tista za šport. V prav vsa sončna očala vam vgradimo tudi očalne leče z dioptrijo. Vgrajujemo tako barvane očalne leče, kot tudi polarizirane očalne leče. 

 

Pozanimajte se tudi o ugodnosti 1+1, kjer vam ob nakupu prozornih korekcijskih očal nudimo izjemno ugodnost pri nakupu sončnih očal z dioptrijo.

Kontaktne leče in kapljice

Pri nas poleg klasičnih pregledov vida in oči opravimo tudi pregled za kontaktne leče. Poleg ustreznih kontaktnih leč pri nas dobite vse za nego le teh.

Ustrezno kontaktno lečo izbiramo na podlagi izmerjenih parametrov, kakovosti in udobnosti.

V primeru, da potrebujete kapljice za vlaženje vaših oči, jih dobite pri nas, tako klasične, kot tiste malce bolj zahtevne za večje težave.

bottom of page